Dags att börja blogga igen ;o)

Jaahaaa, det var visst nästan exakt ett år sedan (bara 2 dagar ifrån) som jag bloggade senast.
Dags att sätta igång då!
Det har hänt en del sen sist, men jag orkar inte dra allt i detalj, så här kommer en sammanfattning;
1) Jag kom in på Stockholms Universitet och började 13/1 min utbildning till förskollärare
2) Snoddas blev akut sjuk i oktober, kaliumbrist (höll på att dö) samt eventuell förgiftning (vet ej av vad ännu) samt njursvikt. Han genom gick en långdragen och många gånger plågsam rehabilitering med inläggning, dropp, oändligt många blodprover och undersökningar. Nu går han på blodtrycksmedicin dagligen resten av livet, för att avlasta trycket på njurarna.
3) Petter blev uppsagd från sitt arbete, men fick 6 månadslöner och slapp gå dit nåt mer! Jippie! Han blev arbetslös idag, vilket innebär besök hos Arbetsförmedlingen på måndag. Första gången sedan 1980-talet nån gång..
4) Min födelsedag, den 40:e i ordningen, närmar sig med stormsteg och jag håller i detta nu på att planera för fullt. Håller festen tillsammans med mamma som fyller 60 år 19 dagar efter min 40-årsdag.

Så..det var en snabb sammanfattning. Det har såklart hänt massor av annat också, både roligt och mindre roligt, men det är för lång tid sedan jag bloggade så det kan jag inte komma ihåg.

En sak jag kan skriva om är att jag bestämt mig för att sluta bowla. Jag har varken råd eller tid att fortsätta under min studietid, så jag tog beslutet för någon månad sedan. Det känns ledsamt men också skönt.
Min migrän har blivit betydligt bättre sedan jag slutade bowla, och det är ett stort plus i kanten. Det var sen träningstid på onsdagarna, och i kombination med stress över att jag hade så mycket att plugga och att jag skulle upp tidigt på torsdagarna känns det som en stor lättnad att ha lagt av.

Vi har fått en ny kattunge också förresten, Majsan! Hon är helt underbar och trivs tillsammans med Snoddas, vilket är jätteviktigt. Även denna lilla dam är husses prinsessa, hon ratar mig - precis som Snoddas. Att lägga sig längs hans överkropp med framtassarna över husses axel är hennes favoritsysselsättning ;o)

Så, då har jag kommit igång. Välkomna tillbaks - jag lovar att nästa inlägg kommer att ske inom en snar framtid



RSS 2.0