Skräck!

Hatar att få till tandläkaren!
 
Har dock världens bästa nu för tiden, men det suger i magen och snurrar i magen.
 
Världens bästa väntrum har hon också förresten. Luktar inte äckligt och är lugnt o behagligt!
Snart är det över....
 

Chillar!

Efter en dag fylld av migrän, blandat med intervju/grillning av chefs-kandidat sätter jag mig nyduschad tillrätta i stolen på balkongen. Till sällskap har jag mat, dryck och bok 😊
 

Promenad i solsken ☀

 
Igår promenerade vi sent på kvällen. Dryga 2 km blev det. Idag blev det både tidigare och längre, 2,38 km i snabbt tempo. Nu dricker vi vatten och laddar för svenska jordgubbar 💗

Rast!

Tänk vad mycket en liten rast kan göra! Idag jobbar jag 6.30-18, med en timmes rast vilket är superskönt att få!
Vi har varit på promenad för att hälsa på min nya arbetsplats. Jag börjar där i augusti men har börjat gå dit och planerat med mina nya kollegor, städat upp i en ateljé och idag ska jag dit för att lämna mina kläder, skor, stövlar osv.
Sen ska vi tillsammans beställa nya gardiner till hela avdelningen så att det är fint när vi börjar i augusti.
Nu ska jag lyssna på lite klassisk musik. Sover nog en stund 😴

Nya gardiner

 
Hittade nya gardiner till sovrummet. Indiska hade rea, så jag fick 2 till priset av 1 :)

Maten är krånglig

Mat, mat, mat!
Det är inte lätt det här med mat. Vad ska man äta för att få ner i vikt, utan att riskera att få för högt kolesterol eller för mycket/för lite kolhydrater, vad är protein och hur mycket ska man äta av det? Socker då? Det finns ju banne mig socker i ALLT! Idag blev det i alla fall grillad kyckling (utan skinn) med isbergssallad, tomat, gurka, keso, oliver, rå gul lök och avocado. Vi har bestämt oss att åter sluta äta pasta, ris & potatis. Syftet är just att gå ner i vikt. Till detta krävs en dos motion varje dag, vilket vi får genom promenader. Nästa vecka börjar vi vår semester, så då blir det hårdkörning! Vi ska starta morgnarna med en powerwalk för att sen ha hela resten av dagen ledig. Vi får se hur det går :)

 

Maj 2013

Snart 2 år sen sist :/
Oj. Tiden flyger iväg när man har roligt ;)
Jag har hunnit byta arbetsplats och snart är det dags att byta enhet inom samma företag! Jag har fortsatt mina studier så nu har jag bara 1,5 år kvar innan jag är färdig förskollärare :) det känns helt underbart. Just nu är jag väldigt skoltrött men med semestern runt hörnet håller jag näsan ovanför vattenlinjen ;)
En av mina tidigare kollegor fick bort i förrgår, det känns lite sorgligt för hen skulle precis få lov att njuta av pension med allt vad det innebär samt ha mer tid för sina barnbarn som hen älskade över allt på jorden. Varför kan man inte få dö av ålderdom, lycklig och nöjd utan krämpor eller sjukdomar? Livet är allt bra konstigt.


RSS 2.0